DISSENY D’INTERIORS ÒPTICA VISTALIA

DISSENY D’INTERIORS ÒPTICA VISTALIA

Interiorisme d’òptica Vistalia a València, Paiporta

Com actualitzar el look d’una òptica de més de 10 anys als temps actuals?

El nostre repte:
Després de 10 anys al capdavant del negoci, el propietari ens va transmetre la seva preocupació per com el pas del temps semblava inculcar a la seva òptica un aire desfasat. Això, unit a la recent reforma d’una altra òptica a les proximitats, va provocar que el nostre client es decidís finalment a buscar un professional de l’interiorisme a través d’internet, després de diversos intents desafortunats amb empreses d’interiorisme. Després de diverses converses telefòniques i gran entesa mútua, vam poder presentar un projecte de disseny d’òptiques considerant els següents punts:

  • Aconseguir una bona i àmplia exposició de muntures, tant graduades com de sol, visibles des de l’exterior de l’òptica, així com una clara sensació d’ordre.
  • Aprofitar l’actual distribució dels gabinets, la fusteria d’alumini i fusta així com altres aspectes estructurals, i dotar el local d’un canvi radical modificant únicament la zona de vendes.

Mans a l’obra:
En aquest projecte de disseny d’òptiques, per tal d’aconseguir l’anhelat canvi radical, fem servir paper pintat en tons turquesa i daurat, amb això aconseguim transmetre una GRAN força … conjuntament amb un parquet en tons marró / gris cendra i mobiliari lacat en tons marró xocolata i blanc, aconseguim aportar un estil actual amb el que atreure nous clients al negoci.

Vam aconseguir una bona circulació i van veure la llum … mai millor dit … un ampli repertori de muntures que anteriorment estaven ocultes als ulls dels clients per falta de mobiliari d’exposició, per descomptat tot això visible als ulls dels vianants i amb una clara invitació a entrar, mirar … provar i decidir-te a comprar.

Veure l’alegria en els ulls dels nostres clients és la nostra major satisfacció, us deixem el testimoni aportat per la nostra clienta satisfeta aquí.

El nostre estudi d’interiorisme LaMarta realitza projectes de disseny d’òptiques i altres sectors comercials, ja siguin reformes de locals existents o nous projectes d’obertura de negocis, t’assessorarem i et farem una proposta de disseny d’acord a les teves necessitats, contacta amb nosaltres aquí.