"Va ser aquesta capacitat de transformar el que és antic en nou, el que és inexistent en una realitat la que m’ha portat fins a aquí"
"Recordo que em bullia la sang quan passava davant d’una obra"
"El fet d’apostar per un interiorisme nou, per canviar l’exposició de producte... és apostar per incrementar la venda. M’agrada generar canvis"
"M’agraden les gandules... no per prendre-hi el sol... sinó per sentir-hi la lluna"

DE MI A TU

Apassionada de l’interiorisme

Sóc la Marta i m’acompanyen gairebé 20 anys d’experiències a la motxilla. Cor, emoció i més de 30 projectes executats: òptiques, farmàcies, botigues de roba multimarca, hotels, habitatges familiars… La meva especialitat és fer de l’interiorisme dels centres d’òptica una cosa realment diferencial.

Per què un interiorista? Potser t’hauràs preguntat sobre la necessitat de comptar amb els nostres serveis d’interiorisme. L’interiorisme no és només per a grans projectes!

La nostra feina et pot aportar: equilibri, disseny, coordinació, millors preus. Per què?

1er. COORDINEM ELS EQUIPS A LA PERFECCIÓ: La feina es fa en menys temps total.

2on. TREBALLEM SENSE SORPRESES: Treballem al màxim nivell d’exigència, per la qual cosa no cal corregir errors (aquí tornem a guanyar temps).

3er. S’OPTIMITZA EL TEMPS: Cadascun fa el que ha de fer, de la manera en què s’ha de fer i en el moment exacte.

4rt. TRANQUIL·LITAT: Perquè el client no cal que parli amb cap industrial. Nosaltres ens encarreguem de totes les gestions.

Un desig? Treballar amb tu, perquè a LaMarta tractem l’interiorisme sense perdre la visió d’arribada: la rendibilitat del teu negoci. Una part, un tot o claus en mà: els projectes de LaMarta poden ser tan escalables o tan globals com tu vulguis.

PER QUÈ

emma

Una història que cal explicar

Recordo que “em bullia la sang”
quan passava per una obra

ELS MEUS CLIENTS EM DIUEN “LA MARTA”

Recordo que “em bullia la sang” quan passava per una obra… Va ser aquesta capacitat de poder transformar “el que és vell” en una cosa “nova”, el que és “inexistent” en “una realitat” la que m’ha portat fins a aquí.

El 1997 vaig emprendre amb M2G, el meu primer estudi d’interiorisme, un viatge apassionant.
Em vaig embarcar, també, en negocis propis en format de franquícia (taller d’automòbils Midas) i en format individual (òptiques). Tornem a trobar el repte de rendibilitzar la il·lusió. Avui encara existent.

I ara neix LaMarta, un estudi de disseny nou, propi i altament involucrat. Per mi, i per la metodologia de treball. Penso en termes d’equip. Actuo amb premisses de gestió econòmica, gràcies a negocis propis en format franquiciada i independent (restauració, botigues i serveis). Escolto els meus clients: mestissatge d’emocions i necessitats. No de grans projectes, sinó de petits grans fites.

Riem junts: els meus clients em diuen “la Marta”.

CV

Projectes

LaMarta compta amb una llista de més de 30 projectes executats.
No hi són totes les fotos del projectes, però sí que hi són tots els que són.

5 pilars

Si en aquests 20 anys de viatge hem après alguna cosa, no només és a posar-nos en la teva pell, sinó també en el teu cap i en el teu cor. Sentim que gestionem “projectes vitals” la majoria dels casos, per la qual cosa el nostre “credo” té cinc pilars:

Ens posem en el teu lloc: la màxima obstinació a captar la idea i les inquietuds per crear un bon projecte des del començament.

Responsables i facilitadors: des del començament i fins al lliurament del projecte, el 100% de la responsabilitat i de la interlocució recaurà en una única persona: la Marta.

Transparents: a LaMarta diem a cada cosa pel seu nom, som conscients que cada persona és especialista.

Puntualitat en el lliurament: a LaMarta el calendari d’execució està planificat amb excel·lència. Lliurem l’obra llesta per començar a rodar l’endemà.

Amb visió de negoci: volem ajudar-te a sumar en el teu compte d’explotació, amb més vendes.

Per tot això, LaMarta ha desenvolupat una metodologia pròpia de treball, amb cafè inclòs, on no només ens coneixerem, sinó que a partir d’aquest moment t’escoltaré en primera persona.

Parlem? 660 379 078

Arribats a aquest punt et preguntaràs: quins són els següents passos?

Avantprojecte

Tens la idea i no saps per on començar? Nosaltres desenvoluparem la teva idea inicial.

Pressupost

Perquè tinguis un referent econòmic del cost en tot moment, et farem una valoració econòmica exhaustiva de l’avantprojecte.

Projecte

És la nostra fase més creativa i definitiva, en la qual desenvoluparem els plànols necessaris tant per a la comprensió del projecte com per a la realització de l’obra. Et donarem terminis de dates tancats.

Direcció d’obra

És la fase en la qual es duu a terme el projecte: aportem i dirigim en tot moment un equip competitiu i responsable.

Serveis

Entenem que les circumstàncies de cada client poden ser variades, i per això agrupem els nostres serveis en TRES grans apartats:

PROJECTES D’INTERIORISME I DISSENY
GESTIÓ I COORDINACIÓ DE PROJECTES
CANVI D’IMATGE GRÀFICA

INTERIORISME I DISSENY PER A LOCALS COMERCIALS

Proposem les alternatives d’interiorisme que s’adapten millor al teu local i al teu negoci.

INTERIORISME I DISSENY D’HABITATGES

Optimitzem distribucions, creem, ressituem espais i dissenyem mobles ad-hoc, tant en casos d’habitatges individuals com per a promocions residencials.

INTERIORISME I DISSENY D’ESTANCES EXTERIORS

Vols construir-te una piscina, un jardí o una terrassa nova… i no saps per on començar? LaMarta s’encarregarà de tot.

GESTIÓ I COORDINACIÓ DE PROJECTES

Coneixem bé el món de les grans cadenes. Proposem i implementem canvis replicables que fan evolucionar les grans marques.

CANVI D’IMATGE GRÀFICA

Tot sovint una reforma en interiorisme es veurà reforçada amb un canvi i/o evolució del logotip i de la imatge gràfica de la marca.

AGRAEIXO

A LaMarta dimensionem cada projecte individualment, en calibrem les necessitats, n’optimitzem els equips i n’ajustem els costos. Avui dia, amb un bon grapat d’anys treballant junts, ja no som col·laboradors, sinó una autèntica tripulació. Que gran que és treballar amb un petit gran equip!


*
…i tants altres.
Gràcies per la vostra obstinació perquè les coses surtin bé.

TESTIMONIS

És en aquestes escasses línies d'agraïment on culmina la història d'un projecte iniciat cap a finals del 2019, que es va desenvolupar durant el 2020 en el context d'una pandèmia que gairebé col·lapsa el món. Des de la nostra idea original molt motivant però molt poc concreta, Marta du a terme un exhaustiu treball que tradueix en tangible allò especulatiu, gestionant i supervisant qualsevol assumpte fins al més mínim detall. Amb un destacat torrent imaginatiu ha estat capaç de presentar-nos múltiples opcions davant de qualsevol eventualitat, tornant-se senzill involucrar-se activament en el nostre propi projecte. LaMarta i el seu equip tècnic ens ha demostrat amb la seva tasca l'encert absolut d'haver posat a les mans la nostra il·lusió; excel·lents fins i tot en situacions veritablement complicades, és com tenir una assegurança a tot risc. De nou, gràcies per tot. Àngels i Eduard

Àngels i Eduard, Habitatge

Confiar-li a la Marta la reforma del nostre pis ha estat una decisió totalment encertada. Ha aconseguit fer realitat totes les idees que teníem en ment de forma excepcional. La presa de decisions no podia haver estat més fàcil i còmoda gràcies a la seva plena disposició i dedicació al projecte. Tots els treballadors que han contribuït a la reforma han estat d’allò més professionals. N’estem molt agraïts i no dubtaríem a contactar-la de nou! Jordi i Montse

Jordi i Montse, Habitatge

La Marta es va encarregar de la renovació de la nostra vivenda i vam quedar molt contents. És seria, responsable i molt eficient. La relació qualitat-preu és bona. Els professionals que han vingut han fet un treball de qualitat i sense demores. La nostra relació amb la Marta sempre va ser fluida i ens vam entendre molt bé des del principi. Una altra cosa al seu favor és que cumpleix amb els terminis que dona. Quan es fan obres és difícil. Jordi Guitart

Jordi Guitart, Habitatge

Des del primer moment la Marta va saber captar perfectament la meva idea i va empatitzar amb el meu estil, a més de millorar el projecte amb idees de gran professional interiorista. En l'execució de les obres, ella es converteix en una veritable directora quant a terminis i acabats. Marta és una persona que converteix la professió d'interiorisme i de decoració en un servei imprescindible per a la millora de la vida de les persones. Va fer realitat el meu somni. Infinites gràcies. Marcel Cremades

Marcel Cremades, Diseño y reforma integral vivienda en Segur de Calafell

Vam lliurar les claus del local a la Marta i en el termini acordat reobríem l’òptica. Perfeccionista, previsora, exigent amb els industrials, bon ambient de treball i seguiment constant de l’evolució de l’obra. Sense sorpreses. Disseny i acabats excel·lents. Un gran encert.

Antonio García i Montse López, Monòptic (Cubelles)

Gràcies, Moltes Gràcies. Això es el que puc dir de la Marta. Et fa sentir con si la coneguéssis de tota la vida, implicada al 100% amb tot el projecte. Tot i no sent present durant l’obra estàs informat dia a dia de totes les novetats que van surgint durant el projecte. Et fa sentir tranquil durant l’execució de l’obra. Per fí he trobat una profesional amb la seva feina. Gràcies.

Jordi Gavaldá, Casa particular

La Marta, una molt bona professional i persona, ha estat un encert total triar-la per fer la reforma de la meva llar. Va ser tan agradable conèixer-la, em va inspirar tal confiança, que no vaig sol·licitar cap pressupost més, i no em vaig equivocar.

Josefa Doblado, Casa particular

Si tornés a realitzar una altra reforma seria amb ella! La vaig conèixer investigant per internet, vaig llegir la seva carta de presentació, les opinions que la gent deia ... i vaig sentir que era ella la que per fi m'anava a entendre. Una de les coses va ser veure només un número de telèfon mòbil i vaig pensar ... ja no he d'esperar a que em passin amb el departament o trucar un altre dia perquè ja són les 6 !! La meva experiència va començar així! Cremada perquè 3 dissenys fallits m'havien robat temps i il·lusió. Així que vaig trucar, eren les 4 de la tarda i em va contestar ella. Parlem una hora i es va posar a la meva pell, em va entendre i vam començar! Qualsevol dubte que tenia me l'resolia sempre ella i quan em costava decidir em deia ... relaxa't, tranquil·la, passa el cap de setmana amb la família i el dilluns ho parlem! Això no se m'oblida Marta! Jo estic súper contenta perquè ella va fer el millor projecte que es podia fer, personalitzat totalment, cada racó, cada paret, detalls que ningú de cap manera m'havia plantejat !! Tot fet per a mi i la comoditat meva i mai va voler acabar aviat, al contrari! A mi m'ha quedat d'una òptica preciosa i estic súper contenta amb tot el treball i qualitat de materials. Sobretot gràcies per tenir tanta paciència i recomano a "LaMarta" perquè al final per a mi ha quedat una gran amiga que segur que encara que passi el temps puc cridar-la i demanar-li un consell ... perquè sé que hi és.

Tania Barberá, Vistalia (Paiporta - Valencia)

Quan es vol fer una reforma tot es veu complicat: l’enrenou de l’obra, tancar la botiga, els diners... i el més important: ‘quedarà com jo vull?’. Amb la Marta tot ha estat senzill, ha donat solucions als meus neguits i, sobretot, ha complert el pressupost i els temps de lliurament. Sense dubte, una gran professional. P.D.: és important el feeling, en el meu cas des del primer moment.

Pere Sànchez, Opticalia (Vila Olímpica - Barcelona)

Vaig quedar molt content amb la seva feina. Havia de rentar la cara i sobretot donar un aire nou i fresc al meu negoci i de debò que ho vàrem aconseguir. Potser la part més important de tot va ser la sensibilitat del primer dia que vas venir. Penso que vas saber captar molt bé tant el meu tarannà com el de l’òptica, i sobretot cap on volíem anar. M’agradaria destacar, per acabar, la gran professionalitat en l’execució i el lliurament pactat de la feina. Vaig poder anar de vacances i en 13 dies podia tornar a obrir el meu establiment ‘nou’. Una abraçada i salut.

Lluís Rius, Òptica Rius (Tremp - Lleida)

Tenia poc temps per obrir l’òptica. En dos mesos es va fer el projecte, les obres i l’obertura. El resultat, a més a més de ser ràpid, va ser eficaç i es va adaptar totalment a les meves necessitats. Cap mal de cap, cap preocupació... El lliurament de les claus es va fer en el termini i amb el local totalment acabat i net. Una feina excel·lent que cal tenir present per a futures accions.

Rosa María Domingo, Centre Òptic del Bages (Manresa)

El fet d’escollir la Marta García per fer la remodelació de la meva farmàcia va ser la millor decisió que vaig prendre, i va ser molt gratificant; és una gran professional i té molt bon equip; sobretot, i molt important: fa les obres en el termini determinat i lliura el local en condicions de neteja per començar a treballar-hi l’endemà. El dia que necessiti una interiorista per fer obres tant en a la feina com en l’àmbit personal sens dubte que serà ella. Gràcies, Marta.

Marta Nadal Grau, Farmàcia Marta Nadal (Barcelona)

A l’hora de fer la seva feina, la Marta ho té molt complicat: ens ha de convèncer d’una cosa que no podem veure ni tocar. El nostre consell? Deixa’t portar, com en un vals. La Marta és molt professional i aconseguirà captar l’essència del que vols i posarà el seu savoir-faire perquè tot, absolutament tot, quedi perfecte. Aprofitament de l’espai disponible, acabats impecables, sincronització dels operaris... i tot en el termini previst! Nosaltres estem molt contents i satisfets amb el resultat. Voleu parlar amb nosaltres? Truqueu-nos!

Carles Barceló Margalef, Centre Òptic Salou (Tarragona)

Clients

I, com no, agrair, als nostres clients… sense ells no seríem res. Gràcies a vosaltres perquè ens doneu les oportunitats, i repetiu amb nosaltres. Per la vostra confiança i per deixar-nos treballar sent valorats: això ens permet fer una bona feina.

No tots els nostres clients tenen logotip, però estem orgullosos de tots.

Vistalia

Òptica
Paiporta (Valencia)

FARMACIA MARTA NADAL

Farmàcia
Barcelona ciutat

Silguero Òptics

Òptica
Barcelona ciutat

INMOBILIARIA TEMPLE

Assessoria i immobiliària
Barcelona ciutat

ÒPTICA CENTRE
DEL BAGES

Òptica
Manresa (Barcelona)

Òptica Artiver

Òptica
Barcelona ciutat

Òptica Rius

Òptica
Tremp (Lleida)

Centre Òptic Salou

Òptica
Salou (Tarragona)

Setdisset

Botiga de roba multimarca
Calafell (Tarragona)

Mòn Òptic

Òptica
Cubelles (Barcelona)

Opticalia

Òptica
La Vila C.C. (Barcelona)

Midas Taller

Taller de mecànica
Vic i Barcelona

LA BOSSA

Boutique bosses
Barcelona ciutat

Vistaoptica

Òptica
Cambrils (Tarragona)

Contacta'ns

LaMarta interiorisme
Calafell
(Tarragona)

+34 660 379 078
marta@lamarta.cat

Si necesitas más información de nuestros proyectos, puedes descargarte nuestro catálogo aquí:

Catálogo